Lejelejlighederne

Hvis du har mere mod på at leje end at eje, er du også velkommen her i IrmaByen. Lejlighederne følger IrmaBy stilen og bliver lyse, funktionelle og i smukt skandinavisk design. Størrelserne varierer fra ca. 60 kvm. – 140 kvm.

Pt. har vi solgt delområde 8, 9 og 10 fra, hvor der opføres lejeboliger. På delområde 10 kan du kontakte EDC Projekt, Poul Erik Bech som står for udlejningen, de kan oplyse om priser og størrelser på boligerne. Delområde 8 er solgt til PKA, nærmere info om disse boliger fås ved henvendelse til PKA. Delområde 9 er solgt til Bouwfonds, nærmere info om disse boliger følger.

Men husk at det ofte kan betale sig at ”spare op” i sin bolig ved at købe i stedet for leje.  Meld dig til vores nyhedsbrev her, så kan du følge med i udviklingen af IrmaByen og se, hvornår din favorit bolig bliver udbudt.

Hvis du skriver dig op nedenfor, så modtager du automatisk nyheder om IrmaByen og bliver underrettet før alle andre, når der er nye lejligheder og huse til salg eller leje i IrmaByen.

Nyhedsmail