Sport binder mennesker sammen

Sport og bevægelse var to vigtige dele i Jens’ tid i Irma hovedkvarteret. Som indbygger i Rødovre nød Jens godt af de mange sportsfaciliteter, som kommunen også den gang bød på. Og Jens brugte meget tid i det grønne. Han løb på voldene, spillede fodbold i lokal området og motionerede rundt om Damhussøen kun få kilometer fra arbejdspladsen på Korsdalsvej. Han spillede badminton i kælderen under den gamle margarine fabrik i koncernens hovedkvarter og havde det godt, når han var i bevægelse.

Der var rigtig mange Irma medarbejdere som ham, for medarbejdernes sportsforening “Irma Sport” og koncernen opfordrede medarbejderne til at bruge de forskellige sportsfaciliteter, som ledelsen havde stillet til rådighed i samarbejde med sportsforeningen.

”Sport binder folk sammen og er med til at skabe en god stemning, så man behandler hinanden ordentligt,” siger Jens.

Blandt andet  af den grund var alle nede på jorden og til at tale med.  Det lærte man også som nyansat på ”Irma skolen”, som var en uges introduktion i butiksarbejdet og dermed også hvordan Irma forventede, at de enkelte medarbejdere opførte sig overfor hinanden – og overfor kunderne. Ifølge Jens er det vigtigt, at sammenhold og god tone ikke er noget, som man tager for givet.

”Man skulle altid være klar til at lære noget i Irma. Også god opførsel. Men havde man et åbent sind, respekterede sine omgivelser og var klar til yde en indsats, tog Irma imod dig med åbne arme”