Den 3. december holdt vi for 3. gang ”Jul i Det Gamle Kaffetårn”. Første gang tændte Irmakoncernens tidligere omstillingsdame, Doris Damgaard, julelysene. Hendes historie kan du også læse her i Krøniken. Første gang var IrmaByen en stor byggeplads. Anden gang afholdt vi Lucia optog med de dygtige unge sangere i Kaffetårnet for købere og folk på jagt efter en ny bolig.  Og nu – til vores tredje julearrangement – kunne vi for første gang byde beboere i IrmaByen indenfor.  Sammen med potentielle indflyttere og dem, der bare kom forbi. Tilslutningen var stor. Det var herligt at se så mange mennesker drikke kaffe og spise brunkager, mens vi alle sammen hørte de dygtige børn fra Rødovre Korskole synge julen ind. Det er ved at blive en tradition at byde korleder Iben Vestergaard og hendes talentfulde unge korsangere fra Rødovre Korskole indenfor i Kaffetårnet til jul.

De mindste besøgende var mere optaget af julemanden, der tog imod juleønsker, alt imens han delte slikposer ud til stor fornøjelse for børnene (der var også en voksen eller to, der sneg sig til en pose). Julemanden har lovet at komme igen til næste år.

Marianne fra IrmaByens bygherre, ELF Development A/S, holdt en lille tale om den spirende IrmaBy kultur, som vi alle gerne vil bidrage til. Man får nemlig mere end en dejlig ny bolig, når man flytter til IrmaByen. Man bliver også en del af et nyt fællesskab, og julearrangementer er en hyggelig brik i det puslespil, der hedder et stærkt og godt fællesskab. Vi håber derfor, at ejerforeningen vil fortsætte de fælles julearrangementer, når IrmaByen står færdig.