”Kan du heller ikke sove?”. Både Jens og Lizette vågnede meget tidligt den 22. maj 2016 i deres murermestervilla på hjørnegrunden i Brønshøj. De skulle til Åbent Hus i IrmaByen. Den 22. maj var premieren på IrmaByens seneste boligprojekt, Mokkahusene, og parret havde fundet lige præcis den lejlighed, som de ville have. Eller rettere en drømmelejlighed mere. For Jens og Lizette havde også været på pletten tidligere, da IrmaByen havde premiere på Terrassehaven.

”Vi kom dengang kl. 8 for at være først i køen, men en dame havde udset sig præcis den samme bolig og var kommet kl. 7. Så vi hang noget med skuffen, da vi kørte hjem,” husker Lizette.

Det skulle ikke ske igen!

De stod op, og Jens blev sendt afsted i bilen med havestole og varm kaffe. Lizette fulgte efter på cykel. For forude vinkede lejlighed nr. 16 i Mokkahusene. 116 kvadratmeter med en 27 kvadratmeters stor tagterrasse. Jens ankom til Kaffetårnet kl. 4.30. Og denne gang var de før alle andre. Men kun en halv time efter kom den næste boliginteresserede køber.  Jens og Lizette delte ud af den varme termokaffe. Nu var der ”kun” seks timer til Kaffetårnet slog dørene op.

Her i sofaen i Kaffetårnet ser hverken Jens eller Lizette trætte ud. Tværtimod. De har reserveret lejlighed nr. 16, hvor de flytter ind i slutningen af året i 2017.

”Vi har boet i Brønshøj i 37 år. Nu skal vi sidde på tagterrassen og drikke kold hvidvin og glæde os over, at vi hverken skal male plankeværk eller klippe hæk igen”, siger Lizette. ”Eller slå græs”, siger Jens og griner over hele hovedet.