Solen skinnede fra en skyfri september himmel, da IrmaByens første rejsegilde løb af stablen den 8. september.  Seniorboligerne i Orangerihaven var nemlig nået så langt, at vi kunne fejre håndværkernes flotte arbejde med krans på flagstangen og taler fra blandt andet administrerende direktør i Elf Development, Ludvig Find og Rødovres borgmester, Erik Nielsen, der begge glædede sig over det flotte byggeri og den effektivitet, som håndværkerne havde lagt for dagen.  Erik Nielsen snakkede også om planerne for let og hurtig adgang til Korsdalsvej og mere kollektiv trafik.

Liselotte flytter ind

Det glædede Liselotte, der står for at flytte ind i Orangerihaven efter mange år i Vanløse.

“Jeg cykler i dag. Men det er vigtigt for mig, at den kollektive trafik fungerer til og fra IrmaByen. Også hvis jeg en dag bliver nødt til at sætte cyklen i garagen, sagde Liselotte, der snart forlader sit job i sundhedssektoren for at gå på efterløn.

Liselotte har gjort god brug af tilbuddene om at til- og fravælge en række elementer i sin bolig, så den nu står præcis, som hun vil have den.

Jeg fortæller vidt og bredt om IrmaByen, for det er et spændende projekt, og jeg glæder mig meget til at flytte ind til næste år”, sagde Liselotte, der sammen med datteren Anja skyndte sig
videre for at komme ind og kigge i det rækkehus, som håndværkerne allerede var næsten færdige med.