Nu er det officielle papirarbejde i orden. Håndværkerne er derfor gået i gang med de indledende øvelser til at opføre de 138 lejligheder i Terrassehaven med den smukke udsigt.

Nu er blækket tørt på de officielle papirer, og håndværkerne er begyndt arbejdet med at opføre IrmaByens første lejligheder. Terrassehaven bliver færdig i to etaper. Den første halvdel er klar til indflytning den 15. August 2017 og den anden følger efter den 15 oktober

”Selvom vi jo har prøvet det mange gange før, giver det alligevel et lille sug i maven, når håndværkerne for alvor rykker ind, og vi kan se Terrassehaven vokse frem. Vi glæder os meget. Men de nye indbyggere glæder sig nok endnu mere. Vi deler billeder af byggeriet med jer her og på facebook, så snart de første sten er langt”, siger udviklingsdirektør i ELF Development A/S, Anette Krarup.

Hvis du går ind på vores nyeste video nedenfor, kan du se gravemaskinen mase med det kæmpe hul, der om ikke så længe bliver til parkeringskælderen under Terrassehaven.