IrmaByen – en ny, unik bydel i Rødovre

135.000 kvadratmeter grund i Rødovre ændrer i løbet af de næste år helt karakter. Dagligvarekæden Irma’s gamle domicilområde bliver omdannet til Irma Byen – en ny, unik bydel i Rødovre, hvor storbyens moderne livsstil møder nærområdets tryghed og fællesskab.

Visionen bag Irma Byen rammer tidsånden. Vi føler os alle føler tiltrukket af det urbane og byens kvalitet, men har samtidig et stærkt behov for fællesskab og tryghed. Irma Byens vision får netop de bedste elementer i by- og landlivet til at mødes. Trygheden og fællesskabet, som vi kender fra de små samfund, forener Irma Byen med moderne arkitektur, kort afstand til storbyen og  moderne livsførelse.

Mangfoldighed er et andet centralt punkt i visionen. Forskellige arkitektoniske udtryk og mange slags boligformer kommer til at præge Irma Byen, hvor såvel almene boliger, ejerboliger, lejeboliger og bofællesskaber skyder op for at tilfredsstille det moderne menneskes mange forskelligartede krav.

Her på siden orienterer vi løbende om Irma Byens udvikling: Godkendelsen af lokalplanen, det første spadestik, salgsstarten samt en lang række events og aktiviteter, som sætter scenen for en ny unik bydel – Irma Byen, kun otte kilometer fra Københavns Rådhusplads.

Følg processen i IrmaByen

Ønsker du at følge processen i IrmaByen, så tilmeld dig IrmaByens månedlige nyhedsbrev hvor vi løbende fortæller om alle vores spændende aktiviteter. Vi deltager bl.a. på Irmas Madmesse, afholder ”Smag på IrmaByen” i samarbejde med Rødovre Centrum, laver aktiviteter på pladsen under nedrivningsprocessen, og vi informerer dig naturligvis også når salget af boliger og selve byggeriet går i gang. Vi ønsker at inddrage og involvere flest mulige i processen, så har du en kommentar med på vejen, hører vi gerne fra dig.