Tæt på halvdelen af Terrassehavens 138 lejligheder i IrmaByen blev reserveret på premieredagen den 15 november.

I løbet af to timer blev tæt på halvdelen af IrmaByens første lejlighedsprojekt, Terrassehaven, reserveret til en gruppe glade, kommende indbyggere i IrmaByen. Parkeringspladsen foran showroomet i Kaffetårnet på Korsdalsvej var fyldt til sidste bås. Og der samlede sig en lang kø foran indgangen. Den første kommende borger havde faktisk ventet siden kl. 06.30 på at kunne reservere lige præcis den lejlighed, der passede til hende og familien. Ventetiden på at komme ind var dog kort, for danboligs mæglere gjorde et stort arbejde i døren. Alle dem, der ønskede at reservere en bolig med det samme, fik et nummer, så alle kom til i god ro og orden. Samtidig sørgede de to scootere fra Kalles Kaffe for at uddele alle mulige slags gratis kaffe til de ventende, og til dem, der kom ud efter at have reserveret drømmeboligen.

”Vi var superspændte. For Terrassehaven er vores første lejlighedskompleks i IrmaByen. Men lejlighederne med parkudsigt og private udearealer ser ud til at ramme plet hos de boligsøgende. Vi sælger også kvalitetsboliger med en af af de absolut bedste udsigter i Rødovre. Og til en kvadratmeterpris, som København ikke kan konkurrere med, til trods for at Terrassehaven kun ligger otte kilometer fra Københavns Rådhusplads, siger udviklingsdirektør I ELF Development,” Anette Krarup

Terrassehaven huser også det særlige boligkoncept, 50plus, hvor livsnydere midt i tilværelsen får en fælleslejlighed til samvær på tværs af lejlighederne, handyman ved indflytning og en lang række attraktive rabatter på ydelser som renseri, vinkøb, fysioterapi og andre ting, som gør det mere bekvemt at leve.