Rækkehusene i Orangerihaven er tæt på at være udsolgt efter lidt over to måneder.  Der er kun få tilbage af rækkehusene med eget orangeri, og Espehaven er godt på vej. Begge byggerier  ligger nærmest klods op af Vestvolden,  Københavns største sammenhængende skovområde. Vi ser to hovedårsager til den store – og hurtige – salgssucces.

”Orangerihaven og Espehaven  er moderne, smukke og vedligeholdelsesfri rækkehuse, der ligger fredeligt, smukt og grønt, men samtidig kun ca. otte kilometer fra Københavns Rådhusplads. Prisernes himmelflugt i København gør, at almindelige mennesker har svært ved at finde en bolig til en fornuftig pris tæt på hovestadens arbejdspladser.  Og rækkehusene i Orangerihaven samt Espehaven opfylder både kravene til beliggenhed, kvalitet og pris. Men jeg skal gerne indrømme, at vi blev overraskede over den fart, som boligerne blev revet væk i,” siger Anette Krarup, udviklingsdirektør i ELF Development.
Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at få et rækkehus i Espehaven. Kig ind til åbent hus på søndag kl. 11 i Kaffetårnet på Korsdalsvej.