Snart kan du læse IrmaByens krønike her på irmabyen.dk

Kort fortalt er IrmaByens krønike en fortælling af IrmaByens historie. Både fra gamle dage til nu og lidt ind i fremtiden.

Vi laver krøniken til alle de nye borgere i Rødovres nye bydel. Så de ved, at de flytter ind på et område fuld af spændende historier fra dengang, Irma residerede på grunden. Irma kulturen var bygget op om nogle stærke værdier som ordentlighed, respekt for hinanden og kammeratskab.  Disse værdier vil vi være med til at trække over i IrmaByen, så Irmas gode leveregler kan leve videre i den nye sammenhæng. Vi fortæller historier fra Irmatiden, fra ideerne bag IrmaByen, fra opførelsen af boligerne og fremadrettet. Kort sagt fra de mange mennesker, som på en eller anden måde har været med – eller kommer til – at præge livet i den nye IrmaBy.

Krøniken rækker altså langtfra kun tilbage i tiden. Det er meningen, at beboerne selv skal kunne skrive videre på IrmaByens historie, så alle interesserede kan følge med i en moderne bydels fødsel og liv. IrmaByen er ikke noget historieløst gammelt industriområde. Det er en del af Rødovre, der tidligere, nu og i fremtiden vil være fuld af liv. Det vil vi løbende dokumentere i IrmaByens krønike.