Fokus på det gode fællesskab i Terrassehaven

Nyt fordelsprogram

Terrassehaven handler om mangfoldighed, men i høj grad også om ligesindede mennesker, der finder sammen om interesser, aktiviteter og nye venskaber.

I Terrassehaven giver vi fællesskabet optimale betingelser med det eksklusive 50plus koncept. 50plus henvender sig til alle, som ønsker at prioritere det gode liv med forkælelse, fordybelse og rigtig inspirerende selskab.

Rygraden i 50plus  er tre udvalgte opgange med i alt 48 private boliger samt en fælleslejlighed, der udelukkende tilhører 50plus beboerne.

Alle muligheder for at dyrke interesser og venner

Fælleslejligheden er møbleret og indrettet med et fuldt udstyret køkken og badeværelse. Lejligheden er lige til at tage i brug – og det er helt op til jer, om den skal bruges til kulturelle aktiviteter, ren hygge eller lidt af hvert.

En oplagt funktion er som ”klubhus” for bogklubben, madklubben, vinklubben, syklubben og kunstklubben. Og derudover er lejligheden de perfekte rammer, hvis man bare vil samles om en fælles beboermiddag eller mødes til en spontan kop kaffe. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og det er jer, der bestemmer.

Samvær i solen
Til 50plus hører desuden en fælles terrasse i den mest solbeskinnede del af Terrassehavens gård. Det er her, man holder grill-fest eller slapper af. Altid i godt og fredeligt selskab med alle dem, man kender.

Fælleslokale

Skræddersyede fordele til den aktive livsstil

Med 50plus sætter vi fokus på det gode fællesskab i de tre 50plus opgange. Men mulighederne rækker længere end bare inden for matriklen. Som 50plus beboer får du nogle unikke fordele, der giver dig overskud i hverdagen og gør livet lidt sjovere. Også ude i ”omverdenen”.

Vi har indgået en række attraktive aftaler med lokale forretningsdrivende, der både leverer gode produkter, services og oplevelser.