Anton skal til ishockey i Rødovre Skøjte Arena, og han kan invitere tre venner med. Hans mor, Helle, har nemlig vundet fire billetter i IrmaByens Facebook konkurrence til Rødovre Mighty Bulls hjemmekampe.

Anton og hans familie bor tæt på IrmaByen, og de følger byggeriet med stor interesse.

– Vi synes, at det er et enormt spændende projekt, og vi glæder os meget til at se IrmaByen skyde op, siger Antons mor, Helle.

Da hun så, at vi udloddede billetter til Rødovre Mighty Bulls hjemmekampe, skyndte hun sig at deltage i Facebook konkurrencen. For ishockey spiller stor rolle i familiens liv.

9-årige Anton kender nemlig Rødovre Skøjte Arena ud og ind. Han spiller selv ishockey i klubben, træner tre-fire gange om ugen og har spillet i arenaen siden han var 5 år. Antons store drøm er ifølge mor Helle engang at komme til at spille professionel ishockey i NHL, og selvom det er et lille bitte nåleøje, man skal igennem for at komme til verdens bedste ishockey liga, er det ikke umuligt. For NHL spillere som Jannik Hansen og Lars Eller har begge trådt deres barne- og ungdomsskøjter i Rødovre.

Vi ønsker Anton tillykke med billetterne og krydser fingre for, at han en dag spiller Stanley Cup finalen ovre i USA.